Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در آستانه بازگشایی مدارس با توجه به تاخت و تاز ویروس منحوس کرونا بازار لوازم‌التحریرفروشان نیز از رمق افتاده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   ارومیه  ، ویروس منحوس کرونا علاوه بر ایجاد هزینه‌های انسانی در کشور؛ ضربه مهلکی بر پیکره کسبه و بازاریان نیز وارد کرده است که در این میان به نظر می‌رسد که  لوازم‌التحریر فروشان نیز بیشتر از دیگر اصناف متضرر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از شیوع ویروس کرونا، جنب و جوش والدین و دانش‌آموزان در بازار لوازم‌التحریر فروشان از نخستین روز شهریور آغاز می‌شد و  تا اواخر مهر ماه ادامه داشت اما متاسفانه از زمانی که این ویروس سایه شوم خود را بر روی آموزش و پرورش گسترانده است بازار لوازم التحریر و نوشت افزار در آستانه ورشکستگی قرار گرفته و بیشتر آنها در حال جمع‌آوری و تعطیل مغازه خود هستند.

گزارش‌های میدانی خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که واحدهای صنفی لوازم‌التحریر از شرایط کسب‌ و کار خود در فصل بازگشایی مدارس راضی نیستند و رونق و شلوغی این بازار کاملاً از رمق افتاده است.

تعطیلی فروشگاه‌های لوازم‌التحریر به دلیل کاهش درآمد

حسین دهباشی یکی از لوازم‌التحریر فروشان است که به گفته خودش این شغل را از ابا و اجداد خود به ارث برده است، وی در خصوص کسادی بازار این صنف بیان کرد: طی دو سال گذشته که فعالیت مدارس به صورت مجازی بوده، تاثیر مستقیمی را در بازار این صنف گذاشته به طوری که فروش نوشت‌افزار تا 80 درصد کاهش داشته است.

وی افزود: هرچند همین موضوع باعث شد قیمت لوازم التحریر به دلیل واردات نیز افزایش پیدا کند و در این میان هم فروشندگان چاره‌ای جز افزایش چند درصدی نداشتند و همین موضوع نیز دلیل دیگری بر کسادی بازار بود.

دهباشی عنوان کرد: بیشتر لوازم‌التحریر  فروشان به دلیل کاهش درآمد، مغازه خود را تعطیل کرده‌اند چرا که به دلیل فروش کم لوازم التحریر، درآمد حاصل از آن پاسخگوی چک‌ها، هزینه‌ها، بیمه و قبوض برق و آب نبود.

هیچ حمایتی از سوی کارفرما و دولت نشده‌ام

علی مرادی یکی از کارگران فروشگاه لوازم‌‌التحریر فروشان بود که با گلایه از وضعیت به وجود آمده، گفت: یک سال پس از شیوع این ویروس از کار بیکار شدم و تاکنون نیز هیچ حمایتی از سوی دولت و یا کارفرما نشده‌ام‌.

10 درصد فعالان این صنف تعطیل یا نیمه تعطیل شده‌اند

رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار در ارومیه با اشاره به اینکه متاسفانه پس از شیوع پاندمی کرونا، بیشتر فعالان این صنف تعطیل یا نیمه تعطیل شده‌اند، بیان کرد: متاسفانه ویروس کرونا بر فعالیت و بازار تمامی صنوف به خصوص صنف لوازم‌التحریر فروشان با تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تاثیر گذاشته است.

حسین سلیمی عنوان کرد: متاسفانه بر اساس تصمیمات وزارت کشور، فروش کتاب‌‌های درسی از طریق ثبت‌نام در سایت‌ها انجام شد که این خود در تخته شدن کار لوازم‌التحریر فروشان تاثیر زیادی داشت.

وی افزود: همچنین پس از شیوع این ویروس 10 درصد لوازم‌التحریر فروشان به دلیل کسادی بازار، کار خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کرده‌اند.

سلیمی با بیان اینکه در این مدت دولت هیچ‌گونه حمایتی از این صنوف نکرده است گفت: برای حمایت از فروشندگانی که در این حوزه فعالیت دارند تنها وام 18 درصد در نظر گرفته شده است که به دلیل سود بالا درصد کمی از افراد درخواست وام کرده‌اند.

مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| کسادی بازار نوشت‌افزار با مدارس مجازی/ بازار لوازم‌التحریر اصفهان در کما به سر می‌برد+ فیلم مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| بازار ‌لوازم‌التحریر آذربایجان شرقی زیر سایه رکود و گرانی/راهکار کتاب‌فروشان برای رونق بازار+ فیلم مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| آشفته بازار نوشت‌افزار سیستان و بلوچستان در روزهای مصیب‌زده کرونایی/ فروشنده‌ها از قیمت‌ها گله دارند+ فیلم

وی با بیان اینکه فروشان نوشت‌افزار امسال کاهش 80 درصدی داشته است، افزود: علاوه بر آن قیمت بیشتر اجناس افزایش 50 درصدی داشته که این موضوع هم در صورت نبود کرونا توان مردم را به قطع یقین کاهش می‌داد.

انتهای پیام/7548/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لوازم التحریر فروشان لوازم التحریرفروشان بازار لوازم التحریر کسادی بازار نوشت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟